Скочи на садржај

Hijaluron филер серум

Hijaluron филер серум

Снажно затеже кожу, враћа јој еластичност и мекоћу.

Регенеративни серум за негу коже са израженим борама.

Молекули хијалуронске киселине везују за себе воду, и управо та особина даје кожи једрину и младост. Старењем се њена синтеза успорава, количина у кожи се смањује, па се губи влажност и пуноћа коже.

Натријум-хијалуронат крос полимер има особине моћног овлаживача, јер својим укрштеним ланцима снажно апсорбује воду. Хидролизовани екстракт хибискуса (hibiscus esculentus) је биљни олигопептид познат као сировина са „ефектом ботокса“, зато што видно затеже кожу смањујући постојеће боре.

Екстракт грашка (pisum sativum) инхибира ензим разградње еластина и стимулише синтезу влакана колагена и еластина у дубљим слојевима коже и на тај начин кожу веома ефикасно подмлађује.

Клинички потврђени ефекти витамина а су смањење финих бора, ублажавање хиперпигментација и мекша кожа, док је витамин е један од најзаступљенијих антиоксиданаса у козметичким препаратима.

Уље макадамија ораха (macadamia temifolia) је веома богато есенцијалним масним киселинама, витамином б и природним антиоксидансима. То је једино уље које садржи палмитолеинску киселину која се налази и у себуму коже.

Уље пшеничних клица (тriticum vulgare) садржи високе концентрације природног витамина е, лецитина и стерола.

Уље јојобе кожи даје мекоћу, смањује дубину бора, а храпаву и испуцалу кожу чини глатком.

Серум наносити увече, на цело лице, пажљивим, благим утрљавањем апликатором, посебно на местима са израженим борама.

Редовном употребом серума боре постају мање приметне, а кожа добија свеж, младалачки изглед.

Слични производи