Skoči na sadržaj

Hijaluron filer serum

Hijaluron filer serum

Snažno zateže kožu, vraća joj elastičnost i mekoću.

Regenerativni serum za negu kože sa izraženim borama.

Molekuli hijaluronske kiseline vezuju za sebe vodu, i upravo ta osobina daje koži jedrinu i mladost. Starenjem se njena sinteza usporava, količina u koži se smanjuje, pa se gubi vlažnost i punoća kože.

Natrijum-hijaluronat kros polimer ima osobine moćnog ovlaživača, jer svojim ukrštenim lancima snažno apsorbuje vodu. Hidrolizovani ekstrakt hibiskusa (hibiscus esculentus) je biljni oligopeptid poznat kao sirovina sa „efektom botoksa“, zato što vidno zateže kožu smanjujući postojeće bore.

Ekstrakt graška (pisum sativum) inhibira enzim razgradnje elastina i stimuliše sintezu vlakana kolagena i elastina u dubljim slojevima kože i na taj način kožu veoma efikasno podmlađuje.

Klinički potvrđeni efekti vitamina a su smanjenje finih bora, ublažavanje hiperpigmentacija i mekša koža, dok je vitamin e jedan od najzastupljenijih antioksidanasa u kozmetičkim preparatima.

Ulje makadamija oraha (macadamia temifolia) je veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminom b i prirodnim antioksidansima. To je jedino ulje koje sadrži palmitoleinsku kiselinu koja se nalazi i u sebumu kože.

Ulje pšeničnih klica (triticum vulgare) sadrži visoke koncentracije prirodnog vitamina e, lecitina i sterola.

Ulje jojobe koži daje mekoću, smanjuje dubinu bora, a hrapavu i ispucalu kožu čini glatkom.

Serum nanositi uveče, na celo lice, pažljivim, blagim utrljavanjem aplikatorom, posebno na mestima sa izraženim borama.

Redovnom upotrebom seruma bore postaju manje primetne, a koža dobija svež, mladalački izgled.

Slični proizvodi