Skoči na sadržaj

Hijaluron mleko za telo

Hijaluron mleko za telo

Snažno zateže kožu tela, vraća joj elastičnost i mekoću.

Lagano, hidrantno mleko za telo sa izraženim regenerativnim efektom na koži.

Hijaluronska kiselina, kao osnovna fiziološka komponenta kože, određuje i stepen njene hidratacije. Kako se starenjem, usled usporene sinteze, količina hijaluronske kiseline smanjuje, gubi se vlažnost i punoća kože. Zahvaljujući osobini hijaluronske kiseline da akumulira i vezuje za sebe i po nekoliko puta veću količinu vode, primenom preparata koji je sadrže koži se vraća jedrina i mladost.

Vitamin f čine esencijalne masne kiseline koje ulaze u sastav lipidne barijere kože. Vitamin e je jedan od najzastupljenijih antioksidanasa u kozmetičkim preparatima.

Ulje makadamija oraha (macadamia temifolia) je veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminom b i prirodnim antioksidansima. To je jedino ulje koje sadrži palmitoleinsku kiselinu koja se nalazi i u sebumu kože.

Ulje pšeničnih klica (triticum vulgare) sadrži visoke koncentracije prirodnog vitamina e, lecitina i sterola.

Ulje jojobe koži daje mekoću, smanjuje dubinu bora, a hrapavu i ispucalu kožu čini glatkom.

Ši buter ima povoljne efekte u tretmanu bora i fleka na koži, neguje suvu i dehidriranu kožu, a istovremeno podstiče prirodne odbrambene sposobnosti kože od spoljašnjih uticaja.

Ciklopeptid-5 sa ektoinom obezbeđuje zaštitu unutrašnjih slojeva kože i stabilizaciju ćelijskih struktura. Njegovi sastojci omogućavaju koži da zadrži mladalačku svežinu uz smanjenje bora.

Svakodnevno nanositi blagim utrljavanjem u tankom sloju, posebno na vrat i dekolte.

Obezbeđuje visok stepen hidratacije, značajno povećava vlažnost kože, pomaže joj da povrati zategnutost i jedrinu, elastičnost i čvrstinu.

Slični proizvodi