Skoči na sadržaj

Pharmasens Q10 mleko za telo

Pharmasens Q10 mleko za telo

Hidrantno mleko za negu tela koje sprečava stvaranje suve, grube i opuštene kože.

Hidrantno mleko za telo sa izraženim regenerativnim efektom na koži.

Aktivni sastojci koji stimulišu, zatežu i obnavljaju kožu tela dajući joj mladalački tonus i jedrinu. Nano nosač sa koenzimom Q10 nadoknađuje energetski deficit ćelija, smanjuje dubinu bora, deluje kao antioksidans i sprečava pojavu novih bora.

Aktivni kompleks ekstrakta kafe i ekstrakta grožđa ispoljava sinergističku aktivnost u vidu izraženog efekta na zatezanje i remodelovanje kože tela, kao i redukciju vidljivih znakova celulita, poboljšavajući kutanu mikrocirkulaciju i drenažu. Stimuliše sintezu kolagena i hijaluronske kiseline.

Ekstrakt mrke alge ima izuzetno jako protektivno dejstvo na kožu od unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Stimuliše sintezu kolagena. Vitamin E deluje kao antioksidans i obnavlja ćelije kože.

Ulje jojobe prodire kroz kožu i ostaje duž epidermalnih slojeva stvarajući zaštitni film koji sprečava gubitak vode.

Ulje avokada je bogato vitaminima A, D i E koji štite kožu od slobodnih radikala, gubitka vlage i prevremenog starenja.

Ulje makadamija oraha je veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminom B i prirodnim antioksidansima. Ovo je jedino ulje koje sadrži palmitoleinsku kiselinu koja se nalazi i u sebumu kože.

Ulje badema je bogato vitaminom E i spada u najkvalitetnija biljna ulja.

Svakodnevno nanositi na kožu tela blagim utrljavanjem u tankom sloju.

Obezbeđuje visok stepen hidratacije i značajno povećava mekoću kože. Pomaže joj da povrati jedrinu i da zadrži elastičnost i čvrstinu. Redovnom upotrebom mleka koža tela postaje blistava, a silueta lepša i zategnuta.

Slični proizvodi