Скочи на садржај

Hijaluron млеко за тело

Hijaluron млеко за тело

Снажно затеже кожу тела, враћа јој еластичност и мекоћу.

Лагано, хидрантно млеко за тело са израженим регенеративним ефектом на кожи.

Хијалуронска киселина, као основна физиолошка компонента коже, одређује и степен њене хидратације. Како се старењем, услед успорене синтезе, количина хијалуронске киселине смањује, губи се влажност и пуноћа коже. Захваљујући особини хијалуронске киселине да акумулира и везује за себе и по неколико пута већу количину воде, применом препарата који је садрже кожи се враћа једрина и младост.

Витамин ф чине есенцијалне масне киселине које улазе у састав липидне баријере коже. Витамин е је један од најзаступљенијих антиоксиданаса у козметичким препаратима.

Уље макадамија ораха (маcadamia temifolia) је веома богато есенцијалним масним киселинама, витамином б и природним антиоксидансима. То је једино уље које садржи палмитолеинску киселину која се налази и у себуму коже.

Уље пшеничних клица (тriticum vulgare) садржи високе концентрације природног витамина е, лецитина и стерола.

Уље јојобе кожи даје мекоћу, смањује дубину бора, а храпаву и испуцалу кожу чини глатком.

Ши бутер има повољне ефекте у третману бора и флека на кожи, негује суву и дехидрирану кожу, а истовремено подстиче природне одбрамбене способности коже од спољашњих утицаја.

Циклопептид-5 са ектоином обезбеђује заштиту унутрашњих слојева коже и стабилизацију ћелијских структура. Његови састојци омогућавају кожи да задржи младалачку свежину уз смањење бора.

Свакодневно наносити благим утрљавањем у танком слоју, посебно на врат и деколте.

Обезбеђује висок степен хидратације, значајно повећава влажност коже, помаже јој да поврати затегнутост и једрину, еластичност и чврстину.

Слични производи