Скочи на садржај

Pharmasens Q10 млеко за тело

Pharmasens Q10 млеко за тело

Хидрантно млеко за негу тела које спречава стварање суве, грубе и опуштене коже.

Хидрантно млеко за тело са израженим регенеративним ефектом на кожи.

Активни састојци који стимулишу, затежу и обнављају кожу тела дајући јој младалачки тонус и једрину. Нано носач са коензимом Q10 надокнађује енергетски дефицит ћелија, смањује дубину бора, делује као антиоксиданс и спречава појаву нових бора.

Активни комплекс екстракта кафе и екстракта грожђа испољава синергистичку активност у виду израженог ефекта на затезање и ремоделовање коже тела, као и редукцију видљивих знакова целулита, побољшавајући кутану микроциркулацију и дренажу. Стимулише синтезу колагена и хијалуронске киселине.

Екстракт мрке алге има изузетно јако протективно дејство на кожу од унутрашњих и спољашњих фактора. Стимулише синтезу колагена. Витамин Е делује као антиоксиданс и обнавља ћелије коже.

Уље јојобе продире кроз кожу и остаје дуж епидермалних слојева стварајући заштитни филм који спречава губитак воде.

Уље авокада је богато витаминима А, Д и Е који штите кожу од слободних радикала, губитка влаге и превременог старења.

Уље макадамија ораха је веома богато есенцијалним масним киселинама, витамином Б и природним антиоксидансима. Ово је једино уље које садржи палмитолеинску киселину која се налази и у себуму коже.

Уље бадема је богато витамином Е и спада у најквалитетнија биљна уља.

Свакодневно наносити на кожу тела благим утрљавањем у танком слоју.

Обезбеђује висок степен хидратације и значајно повећава мекоћу коже. Помаже јој да поврати једрину и да задржи еластичност и чврстину. Редовном употребом млека кожа тела постаје блистава, а силуета лепша и затегнута.

Слични производи