Скочи на садржај

Награде

Награде су потврда да се унапређење квалитета, посебно у области здравља људи, препознаје и цени, како у Србији, тако и ван граница наше земље.

Након успешне сертификације у мају 2007. и добијања SIQ и IQNET сертификата о усаглашености система менаџмента квалитетом са захтевима стандарда ISO 9001:2000, Апотека „Београд“ је добила награду Оскар квалитета 2007. и 2008. године. Ова награда представља националну награду за пословна достигнућа, која се додељује привредним и другим организацијама и установама, као независна и неутрална награда за врхунске резултате остварене на унапређењу и развоју квалитета у Србији.

Апотека „Београд“ је 14. децембра 2009. године у Мадриду добила награду интернационалног карактера за пословну изврсност International award for excellence in products and services коју додељује “Trade leaders club” са седиштем у Мадриду. За доделу награде 2009. године, чланови “Trade leaders club” одабрали су Апотеку „Београд“ за представника Србије, на основу остварених резултата у својој области пословања.

Натављајући овим путем, у 2010. години, када је прослављено 40 година рада и пружања најбоље услуге својим корисницима, Апотека „Београд“ је изабрана за добитника још једне интернационалне награде “Association Otherways Management & Consulting“ ЗА САВРШЕНОСТ, КВАЛИТЕТ И ИДЕАЛНЕ ПЕРФОРМАНСЕ. Критеријум избора представљала су достигнућа у неколико категорија: задовољство корисника, лидерство, континуитет у спровођењу едукација и тренинга, пословни резултати, ISO 9000 и ТQМ (Total Quality Management). Церемонија доделе награда за 2009. годину одржана је у Берлину, 29. марта 2010. године.

19.11.2014. године је у Привредној комори Србије додељена јубиларна, 20. по реду, Национална награда за пословну изврсност – Оскар квалитета 2014. Награда је уручена најбољима у категоријама реални сектор, јавни сектор и организације ван територије Србије. Награде су додељене од стране Фондације за културу кавлитета и изврсност у сарадњи са Привредном комором Србије и уз подршку Министарства привреде. Апотека „Београд“ је проглашена за апсолутног победника у категорији јавног сектора.


Апотека „Београд” је освојила признање „Шампион изврсности 2020” (AWARD WINNER) у такмичењу за Националну награду за пословну изврсност – Оскар квалитета за 2020. годину у категорији јавног сектора.

Све награде, поред тога што представљају признање за досадашњи успешан рад, истовремено нас обавезују и подстичу да и убудуће постижемо добре резултате и задржимо позицију лидера на тржишту.